­

Praktijk Manuele Therapie Simone Warmenhoven

Onderstaande tarieven worden berekend wanneer u niet of niet voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie en wanneer u verzekerd bent bij CZ, VGZ (let op, hier vallen meer verzekeringen onder) en ONVZ.

Echter, wanneer u een zuivere restitutie polis heeft, heeft u vrije keus voor uw zorgverlener en wordt de zorg volledig vergoed volgens de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. 
Independer legt op haar website uit hoe het zit met restitutiepolissen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de tekst op onze website.

Screening, intake en onderzoek - €47,00

Intake na verwijzing door arts - €47,00

Zitting manuele therapie, fysiotherapie, cranio faciale therapie, reflexintegratie, bekken- of psychosomatische fysiotherapie - €47,00

Een eerste afspraak bestaat uit een screening, onderzoek en behandeling, het tarief van een eerste behandeling komt hiermee op - €94,00

Echografisch onderzoek  - €47,00

Shockwavebehandeling - €47,00

Toeslag aan huis behandeling - €14,00

Complex eenmalig consult - €65,00

Verslaglegging aan letselschadeverzekering - €67,00

  • Individuele sessie Fysio Yoga of Reflex Yoga €47,00
  • 10 rittenkaart Fysio- en Reflex Yoga €111,00 (Z en Z vergoed hier 50-75% van, afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering, op dit moment alleen voor 55+)
  • 20 rittenkaart Fysio- en Reflex Yoga €121,00 (Z en Z vergoed hier 50-75% van, afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering, op dit moment alleen voor 55+)

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de tekst en tarieven op onze website.

LET OP! Bij het niet tijdig afbellen van een afspraak, 24 uur van tevoren, wordt de rekening aan de cliënt gestuurd. Dit wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed.

Wij hebben besloten om met bovengenoemde verzekeringsmaatschappijen per 1 januari 2021 géén contract meer af te sluiten. Reden hiervoor is dat uit recentelijk kostenonderzoek (door de branchevereniging KNGF voor fysiotherapeuten) blijkt dat alle zorgverzekeraars een te laag tarief vergoeden aan fysiotherapeuten. Bovendien wordt het tarief niet marktconform geïndexeerd. Wij zien in de huidige ontwikkeling van lage tarieven en marktgerichte contracten te veel praktische en ethische bezwaren. Daarbij hopen wij op uw begrip.

Vanaf 1 januari 2022 hebben wij uitsluitend nog een contract met: 

  • Zorg en Zekerheid ( hier valt AZVZ ook onder)
  • DSW
  • Caresq ( hier valt Aevitae Eucare onder)

Bent u bij een zorgverzekeraar verzekerd die hier niet bij staat? Met een zuivere restitutiepolis heeft u vrije keus voor een niet gecontracteerde zorgverlener, de zorgverzekeraar vergoed dan meer.
Lees altijd de voorwaarden en kleine lettertjes van uw contract met de zorgverzekeraar om op de hoogte te zijn van wat u vergoed krijgt.

Wat betekent dit voor u?
We hebben de organisatie Infomedics opdracht gegeven de financiële administratie over te nemen. De nota wordt ter betaling naar u gemaild, u dient de nota binnen 30 dagen te betalen.
De kosten declareert u zelf bij uw verzekeringsmaatschappij.
Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij krijgt u de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wat zijn de kosten voor fysio- of manuele therapie?
De kosten voor een intake, onderzoek en behandeling van 45 tot 55 minuten zijn € 94,-. De kosten per vervolgconsult van 30 minuten zijn € 47,-, de kosten voor een consult van 45-55 minuten zijn € 94,-.

Voor fysiotherapeutische zorg heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Uitzondering hierop is de chronische zorg, daar heeft u wel een verwijsbrief nodig.

Wanneer je vragen hebt? Kun je mij bereiken via mail
 
 
Ik ben ook bereikbaar via sms of whatsapp via nummer
 
06 -128 209 69

Houd Facebook in de gaten voor nieuwe updates.

 

­