­

Manuele Therapie Simone Warmenhoven hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Manuele Therapie Simone Warmenhoven houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

- Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
- Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
- Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
- Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Manuele Therapie Simone Warmenhoven zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

- Administratieve doeleinde;
- Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
- Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Manuele Therapie Simone Warmenhoven de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- (Zakelijk) Telefoonnummer;
- (Zakelijk) E-mailadres;
- Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de periode van maximaal 15 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees
Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
- Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Manuele Therapie Simone Warmenhoven de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
Van 15 jaar. 

Verwerking van persoonsgegevens van Medewerkers
Persoonsgegevens van Medewerkers worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
- Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- De arbeidsovereenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Manuele Therapie Simone Warmenhoven de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geboortedatum;
- Salarisgegevens;
- Kopie ID;
- BSN-nummer;
- Bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door Manuele Therapie Simone Warmenhoven opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
- Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;
- Het verzorgen van de (financiële) administratie;
- Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
Manuele Therapie Simone Warmenhoven bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

- Alle personen die namens Manuele Therapie Simone Warmenhoven van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
- We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
- We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
- Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
- We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
- Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens
Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Mgr Bekkersstraat 6
2223 AR
Katwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Hieronder vind je een overzicht van onze specialiteiten

Bij de behandelingen ondersteunen we waar nodig met reflexintegratie, een vorm van therapie en oefeningen die op een dieper niveau in het zenuwstelsel effect heeft op moeiteloosheid van bewegen bij volwassenen en kinderen. Bij kinderen (en nu blijkt ook bij volwassenen) kan dit een positief effect hebben op de totale ontwikkeling, het leervermogen, het omgaan met emoties en meer ontspanning ervaren in hun lijf.

Simone
Simone is praltijkeigenaar en eigenaar van het vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn. Voor haar is een droom uitgekomen; mensen helpen dichterbij zichzelf te komen in een team van bevlogen zorgverleners. Simone behandelt ook klachten van de voeten tot de kruin en daarnaast psychosomatische klachten. De specialisaties manuele therapie, cranio faciale therapie, echografie, shockwave therapie kan zij waar nodig inzetten.
Daarnaast is het mogelijk om voor stressgerelateerde klachten psychosomatische fysiotherapie en mindfulness oefeningen bij haar een afspraak te maken.
In de praktijk ziet zij vooral klachten als migraine, duizeligheid, hoofdpijn, burn out, angst en depressie.
Hierbij wordt zo nodig gebruik gemaakt van de zogenaamde visuele screening, om te bekijken of oogsamenwerking een rol speelt bij het ontstaan van de klachten.



Margriet
Margriet werkt met passie en met hart en ziel in de praktijk. Ze helpt u graag u klachten te verminderen of verhelpen.
Margriet behandelt allerlei klachten aan het bewegingsapparaat, van de voeten tot aan de kruin.
De specialisaties manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ademhalingstherapie, echografie en shockwave therapie kan zij waar nodig inzetten.
Daarnaast geeft zij ook sportmassages.
Zij ziet klachten als hielspoor, carpaal tunnel syndroom, tenniselleboog, kniepeesklachten, schouderklachten, waarvoor echografie en shockwave worden ingezet.  Daarnaast behandelt zij ook nek, rugklachten, heupklachten, bekkeninstabiliteit en bekkenbodemdysfunctie bij vrouwen en mannen. Bij bekkeninstabiliteit en rugklachten kan zij de behandeling ondersteunen met echografie van de buik en de rug om in beeld te brengen of en hoe de buik- en rugspieren aanspannen.

 

Elivra
Elvira is praktijkassistente en yoga docente. Zij heeft een ondersteunende functie in de praktijk. Daarbij organiseert zij de Fysio Yoga en Fysio Yoga Kids, een vorm van oefentherapie die de behandelingen in de praktijk ondersteunen, of ingezet kunnen worden als preventie van klachten, vergoeding hiervoor is in overleg mogelijk. Als u niet onder behandeling bent in de praktijk kunt u ook voor vergoeding in aanmerking komen. U krijgt dan vooraf een intake bij een van de fysiotherapeuten. U kunt hierover navraag bij haar doen via info@vc-kr.nl.
Op deze website kunt u ook meer lezen over de Fysio Yoga en Fysio Yoga Kids.

 




Gonnie Schuit: 
Mindfulnesstrainster, Gonnie verzorgd 2 keer per jaar een mindfulnesstraining, zie de informatie op de website ( dit mag ook weer een link zijn naar dat deel van de website)
Zij is psychiatrisch verpleegkundige en heeft jarenlang ervaring in mindfulnesstrainingen bij de GGZ in Haarlem.


Jan Verloop
Jan is Fysio Yoga docent, Jan verzorgd naast Elvira ook Fysio Yoga lessen, een vorm van oefentherapie die de behandelingen in de praktijk ondersteunen, of ingezet kunnen worden als preventie van klachten. Vergoeding hiervoor is mogelijk in overleg. Als u niet onder behandeling bent in de praktijk kunt u ook voor vergoeding in aanmerking komen. U krijgt dan vooraf een intake bij een van de fysiotherapeuten. U kunt hierover navraag bij Elvira Pronk doen via info@vc-kr.nl.
Op deze website kunt u ook meer lezen over de Fysio Yoga.

Wanneer je vragen hebt? Kun je mij bereiken via mail
 
 
Ik ben ook bereikbaar via sms of whatsapp via nummer
 
06 -128 209 69

Houd Facebook in de gaten voor nieuwe updates.

 

­